Geachte #Aanhef# #Tussenvoegsel# #Achternaam#,





Zoals enige tijd geleden met u afgesproken ontvangt u hierbij informatie over een nieuw concept in de relatiegeschenken branche.
Klik op het logo rechtsboven om naar http://www.promoprofs.nl te gaan en surf langs meer dan 3000 artikelen van alle bekende merken. Door het hanteren van dit concept kunt u zich tot 30% op uw promotionele producten, relatiegeschenken en promotionele textiel besparen.

Op deze manier werkt het:

Het concept splitst enerzijds het bestellen van de promotionele artikelen en anderzijds de bewerking ervan. Het bestellen van de promotionele artikelen gebeurt bij PromoProfs, het bewerken (bijvoorbeeld borduren of bedrukken) van de artikelen gebeurt bij door ons geselecteerde bewerkers. Deze bewerkers hebben een uitstekende reputatie en zijn gekozen op basis van jarenlange goede ervaringen. U onderhoudt rechtstreeks contact met de bewerker omtrent de logistiek en afhandeling van uw order en houdt derhalve zelf de regie in handen.
Ook is er de mogelijkheid het bewerkingstraject door PromoProfs te laten begeleiden.

Door deze werkwijze kunt u promotionele artikelen, relatiegeschenken en promotionele textiel online bestellen tegen zeer scherpe prijzen.

In het vertrouwen u met bovenstaande informatie van dienst te zijn en vanzelfsprekend bereid tot het beantwoorden van vragen (stuur een mail naar info@promoprofs.nl of bel 050-5281655), teken ik,

met vriendelijke groet,
PromoProfs