Onze email policy

Bij onze mailing houden wij ons strikt aan alle wettelijke regels. Wij benaderen geen particulieren maar alleen bedrijven en andere organisaties. Al onze mails bieden de opt-out mogelijkheid, hierdoor kunt u direct uitschrijven.
Indien u in de toekomst niet meer op de hoogte gehouden wilt worden, beantwoord de mail, geef als onderwerp verwijderen en klik op verzenden. U zult dan niet meer worden benaderd en wij excuseren ons voor mogelijke veroorzaakte overlast. U kunt ook uw emailadres bij het contactformulier invullen en een vinkje zetten bij “Ik wil niet opgenomen worden…”, u wordt dan onmiddellijk uit onze lijst gehaald.

Promoprofs stuurt een keer per maand een mailing om u op de hoogte te houden van aanbiedingen, nieuwe artikelen of promotionele thema’s. Onderwerpen die in het verleden ondermeer aan de orde zijn geweest zijn kerstpakketten en zomer artikelen. Onderwerpen die nog komen zijn nieuwe produkten en oranje artikelen.
Door deze manier van mailen kunnen wij u promotie artikelen tegen zeer scherpe prijzen aanbieden en u direct op de hoogte brengen van nieuwe producten en trends.